Select Page

Čeprav so praznični dnevi okoli novega leta navadno najbolj »dobrodelni«, si Zveza prijateljev mladine domžale prizadeva, da bi bile dobrodelne akcije in delo prostovoljcev vidni vse leto. Tudi v občini Domžale ter sosednjih občinah, ki jih s svojo dejavnostjo pokriva zveza prijateljev mladine, se namreč ugotavlja, da je družin z otroki, katerim se socialni položaj poslabšuje, čedalje več. Zato ima tudi ta organizacija veliko dela z zagotalvjanjem pomoči družinam z otroki, ki si ne morejo zagotoviti primernega življenja.

Zato se je Zveza prijatlejev mladine Domžale pred kratkim zelo razveselila odločitve Petrolovih servisov, da pomagajo eni od družin, v kateri je poleg revščine prisotna tudi huda bolezen. Njihove pomoči je bila namreč deležna družina z dvema majhnima otrokoma in staršema, ki zaradi svoje bolezni le težko dobita delo. Njihov velik problem je neurejeno stanovanjsko vprašanje, saj stanujejo v za življenje povsem neprimerni hiši, kjer so vlaga in problemi, povezani z njo, vsakdanji gost. »Zato se je domžalska ZPM izredno razveselila odločitve šestih PETROLOVIH servisov, da donirajo 1.200,00 evrov prav tej družini in ji omogočijo vsaj delno izboljšanje njihovih bivanjskih pogojev,« je povedala Ema Škrjanc Ogorevc, predsednica ZPM Domžale.  Naša energija povezuje so naslovili svojo dobrodelnost in z njo še enkrat več dokazali, da znajo pomagati.

ZPM Domžale in družina, ki je bila deležna njihove pomoči, se iskreno zahvaljujem vsem šestim servisom V projektu NAŠA ENERGIJA POVEZUJE so sodelovali: Bencinski servis Dunajska VI ,Dunajska 130, Dunajska133, Črnuče I, Črnuče II in bencinski servis Tuhinj.

Če tudi vi razmišljate o pomoči enemu od pomoči potrebnih otrok, ali bi želeli pomagati na drugačen način, se lahko oglasite v prostorih ZPM v Domžalskem domu vsako sredo od 16. do 18. ure, veseli bodo tudi vaših klicev na 051 624 176 in 041 728 179. Hvala.

(Skupno 25 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost