Select Page

Spoštovani otroci in mladi, starši, stari starši in vsi ostali prijatelji mladine!

V spodnji tabeli objavljamo datume letošnjih poletnih letovanj na morju in v hribih za lažjo organizacijo vašega poletja.

Zdravstveni predlogi bodo v zdravstvenih domovih predvidoma najkasneje v začetku maja.

Letos so na Zavodu za zdravstveno zavarovanje odobrili sofinanciranje preko ZPM Domžale za 112 otrok.
Pred vami je zanimiva ponudba letovanj za otroke ter mladino, ki jih bo organizirala Zveza prijateljev mladine Domžale v poletnih počitnicah 2019. Skupaj v sodelovanju z Zavodom za letovanje in rekreacijo otrok bomo izvajali zanimive, ustvarjalne, aktivne, varne in predvsem zdrave počitniške aktivnosti namenjene otrokom in mladim. Otroci bodo na naših letovanjih doživeli veliko prijetnih trenutkov v družbi sovrstnikov in izkušenih mentorjev.
Letovanja so namenjena tudi otrokom z zdravstveno indikacijo. Zveza prijateljev mladine Domžale v času poletnih počitnic 2019 organizira zdravstvena letovanja za otroke in mlade občin Domžale, Lukovica, Mengeš, Moravče in Trzin. Več informacij o izmenah, v katerih so organizirana zdravstvena letovanja za otroke s stalnim bivališčem v omenjenih občinah, je na naslednjih straneh.

KAJ JE ZDRAVSTVENO LETOVANJE?
Zdravstveno letovanje je letovanje, namenjeno vsem otrokom in mladostnikom, ki pogosteje obolevajo in je subvencionirano s strani Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije.
Z nami na lepše!

KDO JE UPRAVIČEN DO PREDLOGA ZA ZDRAVSTVENO LETOVANJE?
Do zdravstvenega letovanja je upravičen otrok oz. mladostnik med 5. in 19. letom starosti, če je bil v času od preteklega razpisa (od 16. 2. 2018 do 1. 3. 2019) večkrat bolan (ima vsaj dva zapisa v zdravstveni karton) ali če je bil zaradi bolezni hospitaliziran in je to zabeleženo v medicinski dokumentaciji. Pravico do zdravstvenega letovanja v organizaciji ZPM Domžale lahko uveljavljajo otroci in mladostniki s stalnim bivališčem v občinah Domžale, Lukovica, Mengeš, Moravče in Trzin.

Več si lahko preberite v letaku.

PRIJAVNICA (novo)

(Skupno 1.278 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost