ODPRTE so prijave za letovanja brez zdravstvenega predloga

Objavljeno: 21.05.2020

Spoštovani starši in skrbniki!

Situacija in epidemiološka slika še vedno nista stabilni. Preklicana epidemija nas navdaja z upanjem, da bomo otrokom lahko omogočili počitnice, ki bodo prijetne, družabne in sproščujoče. Na letovanja se na ZLRO pripravljajo z navdušenjem in upajo, da bo oddih od celotne situacije letos lahko popestril poletne dni vaših otrok.

Zaradi trenutnih razmer pa bodo letos prijave potekale drugače. Prosimo, če to sprejmete z razumevanjem in počakate na vse potrebne informacije, ki jih bomo sproti objavljali na spletni strani.

Z današnjim dnem, 21. 5. 2020, so od 12.00 naprej ODPRTE PRIJAVE za otroke, ki bodo letovali brez zdravstvenega predlogaVse prijave, ki jih bomo prejeli, bodo obravnavane kot prijave za polno ceno. Te prijave pozneje ni možno spremeniti v prijavo na letovanje z zdravstvenim predlogom. V kolikor bi si to želeli, se ta prijava izbriše, potrebno bo izpolniti novo prijavnico in boste s tistim dnem uvrščeni na čakalno listo.

Otroke, ki bodo letovali z zdravstvenim predlogom, boste na letovanje prijavili poznejeDatum bomo pravočasni sporočili, saj je le-ta povezan s podpisom pogodbe na Zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) in v nadaljevanju z dostavo zdravstvenih listov do zdravnikov ter možnostjo prevzema. Trenutno zdravstvenih predlogov še ni pri zdravniku, zato vas prosimo, da ne kličete pediatrov. REZERVACIJ NE SPREJEMAMO in na tem mestu poudarjamo, da počakate na odprtje prijav za letovanje z zdravstvenim predlogom, ker sicer zdravstvenega predloga ne bo mogoče uveljavljati! Mesta za to so rezervirana v vseh terminih.

Potrditev spletne prijave boste prejeli takoj, ko s strani Vlade RS in NIJZ prejmemo zeleno luč za izvedbo letovanj. Dokler namreč nimamo uradnega soglasja s strani pristojnih organov, se ne moremo zavezati k temu, da bodo letovanja lahko izvedena. Odgovor torej pričakujte v juniju, pogodbo ter podrobne informacije pa v drugi polovici junija. Prijava na letovanje je potrjena šele s podpisom pogodbe.

 

PRIJAVNICA

TERMINI LETOVANJ

LETAK

(Skupno 951 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost