Spoštovani starši!

 

Letos bo roditeljski sestanek za ZPM Domžale in DPM Škofja Loka zaradi razmer povezanih s COVID-19 potekal preko ZOOM-a.

 

Pozivamo k temu, da se sestanka udeležijo predvsem tisti, katerih otroci bodo letovali PRVIČ. Prosimo, da se iz enega gospodinjstva prijavite samo preko ene naprave in tako ne zasedate mest po nepotrebnem.

Vsebina sestanka bo enaka prejšnjim (vsebovala bo osnovne informacije povezane z letovanjem ter termine, ki so objavljeni tudi na naši spletni strani).

Vse podrobne informacije povezane z odhodom/prihodom na letovanje ter morebitna dodatna navodila povezana z ukrepi zaradi koronavirusa, boste starši dobili po navadni pošti skupaj s pogodbo.

 

Roditeljski sestanek se bo pričel v sredo, 17. 6. 2020 ob 17.00, priključite se mu vsaj 5 minut pred pričetkom, s klikom na povezavo in počakate, da vas povabimo naprejPovezava bo aktivna od 16.45 naprej, kliknete nanjo in počakate. Med sestankom poskrbite, da boste imeli izklopljeno kamero in zvočnik. Vse ostale tehnične podrobnosti boste prejeli na začetku sestanka. Sestanek se bo predvidoma zaključil med 18.30 in 19.00.

 

(Predvidevamo, da boste vsi, ki našega dela in organizacije še ne poznate, lahko del sestanka preko ZOOM povezave, v primeru, da bo naval večji od zmožnosti tehnologije, pogledali  sestanek  ob 17.00 tudi na YouTube kanal-u Zavod ZLRO: https://www.youtube.com/user/ZavodZLRO.)

 

Lep dan

DPM Škofja Loka, ZPM Domžale in ZLRO

(Skupno 221 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost