Žirafina in Plesna šola Miki povezujeta generacije

Dragi otroci, mamice, očetje, babice, dedki, tete, strici…

ŽIRAFINA IN PLESNA ŠOLA MIKI POVEZUJETA GENERACIJE 

Prišel je trenutek, da vam razkrijemo, kaj smo pripravili za vas. Vemo, da smo vsi že malo naveličani teh nenavadnih razmer, zato smo se odločili, da naredimo nekaj drugačnega in pozitivnega. S tem si boste lahko popestrili dolge zimske dni.

Plesna šola Miki svoje poslanstvo predajanja plesnega znanja opravlja že 32 let. Veliko časa posvetimo tudi delu z otroki. Čas, v katerem smo se znašli, nas je presenetil, saj smo čez noč prekinili stike s plesalci. To nas je prebudilo v drugačno kreativnost in nastalo je nekaj novega. Pridružila se nam je nova prijateljica žirafa Žirafina. Pravljična junakinja bo poskrbela za povezovanje generacij.  Projekt je namenjen družinam, da se s svojimi otroki skozi zgodbo in nalogo, ki je na koncu, povežejo, se pri tem zabavajo in mogoče tudi kaj novega naučijo. 

Vsak mesec bomo za vas pripravili poučne prigode Žirafine, ki jih bodo spremljale tudi dejavnosti, s katerimi boste lahko obogatili svoj prosti čas. Vsaka zgodba bo imela novo temo, ki bo skrbno izbrana in bo otroke spodbujala, da razvijajo svojo gibalnost, kreativnost in domišljijo.  

Prva zgodba pa naj vas popelje skozi nastanek Žirafine. Upam, da boste tudi vi tako uživali, kot so kreatorke uživale ob nastajanju te zgodbe. Drugo zgodbo pa si boste lahko prebrali od 21. decembra najprej. 

Prazniki so pred vrati, zato vam prvi dve zgodbi podarimo. To je naše novoletno darilo za vas. Z željo, da vas bomo z zgodbama prepričali, se veselimo našega nadaljnjega »srečevanja« preko medijev. Srečujemo se lahko tako, da se boste prijavili na mesečno naročnino. Več informacij sledi. 

Kako prideš do prve zgodbe? 

Preprosto, spodaj kliknete na link in zgodba je tu: NANA IN NJENA NOVA PRIJATELJICA: https://www.canva.com/design/DAEPlWQ5808/CvCDcD8aLCwqYuSoOxz1oA/view?utm_content=DAEPlWQ5808&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=sharebutton

Preberite zgodbo, izdelajte svojo Žirafino, pošljite fotografije in se kmalu spet vidimo J PŠ MIKI in ustvarjalke Anja Jesenovec, Damjana Berčič, Martina Mrak Tekavc, Maruša Rožič, Sandra Žunič in Špela Rozman

(Skupno 70 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost