Select Page

ODSTOP 1% VAŠE DOHODNINE ZA SREČNO OTROŠTVO OTROK

Spoštovani!

Denar lahko namesto v državno blagajno namenite za enake možnosti in srečno otroštvo vseh otrok, ki živijo v socialno ogroženih družinah.

Zakon o dohodnini namreč omogoča, da namenite 1 % dohodnine v družbeno koristne namene, to pa ne vpliva na vaš dohodninski izračun.

Zvezi prijateljev mladine Domžale z vašim prispevkom omogočite izvajanje naših dobrodelnih programov, ki v skladu s Konvencijo o otrokovih pravicah omogočajo enake možnosti vsem otrokom..

To so programi za zmanjševanje socialne izključenosti otrok in kakovostno preživljanje prostega časa.

Načrtovani programi in projekti so:

  • otroški parlament
  • prireditev za ZLATE BRALCE
  • počitniško varstvo v času šolskih počitnic
  • letovanje na morju v času letnih počitnic
  • TEDEN OTROKA,
  • humanitarna dejavnost ( s socialnimi in humanitarnimi programi se zbirajo sredstva in posreduje pomoč otrokom iz socialno ogroženih družin, otrokom iz enoroditeljskih družin z nizkimi prejemki, talentiranim otrokom, ki jim materialno stanje v družini ne omogoča razvoja talenta in omogoča brezplačnega letovanja otrok).
  • sodelujemo z ZPMS pri vseh dobrodelnih akcijah in projektih, kot so: Siti besed, Poštar Pavli polni šolske torbe, letovanja, zimovanja, BOTRSTVO… itd.

Če se še niste odločili, komu boste namenili 0,5 % svoje dohodnine ali če želite svojo odločitev spremeniti, vas pozivamo, da jih namenite ZA SREČNO OTROŠTVO VSEH OTROK, še posebno tistih, ki živijo v stiskah in pomanjkanju.
Podprete nas lahko tako, da do 31. decembra, sporočite Finančni upravi RS, da 1 % vaše dohodnine namesto državi nakažete

Zvezi prijateljev mladine,  Ljubljanska 58, 1230 Domžale, z davčno številko 62560123.

Obrazec – formular je na voljo na naši spletni strani ali ga osebno dvignete v naši pisarni v času uradnih ur (vsako sredo od 16.00 – 18.00 ure) oziroma vam ga na vašo željo pošljemo po pošti.

Hvala, ker pomagate pomoči potrebnim otrokom iz

Občin Domžale, Trzin, Mengeš, Lukovica in Moravče.

Zveza prijateljev mladine

Ljubljanska 58

1230 Domžale

telefon: 01 721 27 91 / sreda od 16.00 – 18.00 ure

mobitel:  041 367 808

www: zpm-domzale.si

zpm.domzale@siol.net

mag. Karlina Strehar

predsednica ZPM Domžale

(Skupno 176 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost