Select Page

Zveza prijateljev mladine Domžale v sodelovanju z Zavodom za letovanje in rekreacijo otrok (ZLRO) ponuja otrokom na področju UE Domžale  pet terminov za letovanje na morju, in sicer v Piranu dva termina in po enega v Umagu, v Poreču in v Savudriji ter pet terminov v Zgornjih Gorjah.  Podroben opis je objavljen v letaku.

 

ZPM Domžale bo imela za otroke iz socialno ogroženih družin na voljo tudi odobrena  sredstva ZPMS, pridobljena z akcijo  Pomežik soncu in FIHO. Za otroke iz Občine Domžale sredstva prispeva tudi  Rdeči križ Domžale, letovanja pa pokrivamo tudi z donacijami, ki jih prejmemo od podjetij  oziroma od fizičnih oseb

 

Za letovanje na morju imajo prednost otroci z zdravstvenim predlogom. Nezasedena mesta bodo na voljo tudi otrokom brez zdravstvenega potrdila. V gore se prijavijo otroci  brez zdravstvenega predloga.

 

Na letovanju  so z otroki mladi mentorji, ki z veliko mero občutka za otroke in mladino poskrbijo za varne, zdrave, zabavne in nepozabne počitnice.

 

Poleg plavanja in namakanja v morju se udeležujejo različnih športnih aktivnosti ter sproščujočih in ustvarjalnih dejavnosti, kjer razvijajo svoje talente in interese.

 

V primeru, da se prijavi več otrok, kot je prostih mest v določenem terminu, bomo kontaktirali starše in se pogovorili o možnostih letovanja v drugih terminih ali uvrstitvi otroka na čakalno listo.

(Skupno 497 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost